Welcome, Guest. Please login or register.
December 08, 2019, 04:08:54 pm

Login with username, password and session length
TRADER Feedback System
IS NOW AVAILABLE
* SBFTECH Membership Required *
435293 Posts in 37285 Topics by 9537 Members
Latest Member: Mgabski
Search: Advanced search
Advertiser Inquiries
+ My Community
|-+ General Tech
| |-+ Joel 5.0's Electronic Engine Management
| | |-+ Aftermarket Tuners - Generally
| | | |-+ problems with tweecer and BA and BE
0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: problems with tweecer and BA and BE  (Read 1628 times)
rickibrat2
4 Banger
*
Offline Offline

Posts: 25

Location: dallas oregon

« on: October 17, 2010, 12:10:33 pm »

looks like not a lot of people use this area, but will post any way

problem i have is i had EA loaded and BE loaded but took them out because of some problems and we were wondering ig thath ad loaded all the way right
BE went back in with no problem EA on the other had will not reinstall correctly it wants to hangs up when you try to open it
but we are still getting error message on BA also but hope to have them figured out later today
the writter of the program has been a great help

any one know of an uninstall program i can use to make sure all traces are removed
i know there are still traces as the reg information shows when i reload BE

rick
Logged
vristang
Mr. Coffee
Global Moderator
Big Block
*****
Offline Offline

Posts: 4860


Location: Seattle WA
What I look like in a tie...


WWW
« Reply #1 on: May 15, 2011, 11:45:20 am »

Did you get this sorted out Rick?
Logged

- jason
Quote from: Albert Einstein
If we knew what we were doing, we wouldn’t call it research, would we?
Quote from: My Grandma
Find a young one, so you can raise her right.
Pages: [1] Go Up Print 
« previous next »
Jump to:  



Powered by MySQL Powered by PHP Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines



408 Stroker